Hőszivattyús fűtési rendszer = akár 75%-os megtakarítás a rezsin

Egy új építésű ingatlantól az ember elvárja, hogy rendkívül takarékos legyen és felkészüljön a jövő energetikai megoldásaira.
Nálunk az összes lakás hűtéséről, fűtéséről, meleg víz előállításáról hőszivattyús rendszer gondoskodik, mely nyáron kellemesen hűvös levegőt, télen pedig meleget generál, miközben negyedannyi az energia költsége, mint a hagyományos fűtési rendszereknek. Nem kell a homlokzatot elcsúfító klímadobozok megjelenésétől tartani. A beépítésre kerülő csúcsminőségű, Mitsubishi Electric típusú hőszivattyús hűtő-fűtő egységek nem korlátozzák a lakás bútorozhatóságát és nem generálnak erős légbefújást, csupán keringetik az akár helyiségenként változó, kívánt hőfokú levegőt. A gépi szellőző rendszerbe épített szűrők allergénektől mentes, tiszta levegővel látják el a lakást, így nem csak a felsőbb szintek ablakaiból kitekintve érezheti a budai hegyekben magát.

Tökéletes helyszín - nyugodt környék, mindenhez közel

Egy új lakás vásárlása során örök nehézséget jelent a választás egy csendes, kertvárosi környék és a nyüzsgő belváros közelsége között.

A Green Median Residence-ben mindkét opció legjobb jegyeit fedezhetjük fel. A Tisztviselőtelep jellemzően kétszintes, több mint száz éves védett épületekből, nyugodt, tiszta utcákból, békés családi házakból áll. A nagyrészt zsákutcákkal övezett, csökkentett forgalmú, ősfás környék igazi gyöngyszem a dinamikusan fejlődő főváros forgatagában.

Cikk: Budapest "skanzenje" a Tisztviselőtelep.

A hamarosan 10 milliárd forint állami támogatásból megújuló Népliget tökéletes lehetőséget nyújt munka utáni, vagy hétvégi sportoláshoz, családi piknikekhez.

 

Élet a város felett - Pesten egyedülálló belvárosi panoráma

Budapesten általános szabály az, hogy a panoráma, a szép kilátás a legdrágább, legértékesebb tulajdonsága egy ingatlannak és sajnos a pesti oldalon - adottságaiból fakadóan - a panoráma luxusnak számít.

A Tisztviselőtelep sajátossága, hogy alacsony családi házakkal van beépítve. A terület építészeti védettségének köszönhetően ez a jövőben sem változhat meg. Így az 6 emelet magas Green Median Residence lakásaiból páratlan kilátásban lehet része.
Nincs semmi a kilátás, a benapozás útjában, úgy érzi majd magát lakásában, mintha a város felett élne.

Szerződéskötés, Fizetési feltételek, Projectfinanszírozás

Amennyiben megtalálta nálunk a megfelelő ingatlant, megállapodunk a vásárlás menetéről, részleteiről, ingatlan szakjogász partnerünk előkészíti az adás-vételi szerződés tervezetét, mely áttekintés és az esetleg felmerülő kérdések tisztázása után aláírásra és ügyvédi ellenjegyzésre kerül. Az építkezés befejezését követően és a használatba vételi engedély jogerőre emelkedése után megtörténik az albetétesítés, vagyis a vásárolt ingatlanelemek a vevők tulajdonába kerülnek.

A fizetési feltételek személyre szabottak, akár a 20-80%-os konstrukciót is el tudjuk érni. Hitel közvetítő partnerünk díjmentesen segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot a piacon. Kérjük, elérhetőségeinken jelezzék ez irányú igényüket!
Az épület bankhitelből épül. Az Ön által befizetett összegek, egészen a lakás birtokba adásáig, egy zárolt bankszámlán lesznek, így Ön semmilyen kockázatot nem vállal.

Minőségi építőanyagok

Egy ingatlan fontos tulajdonsága az értékállóság. Akár magunknak, gyermekeinknek vagy befektetési céllal vásároljuk, azt szeretnénk, hogy évtizedek múltán is megfeleljen az elvárásoknak, üzemeltetése gazdaságos legyen, ezáltal örömmel használható saját célra, vagy adott esetben könnyen és jó áron értékesíthető, bérbe adható.

Az értékállóságot a jövőbe mutató műszaki megoldások megfontolt alkalmazása mellett, a lakások, lépcsőházak és egyéb funkciójú terek átgondolt, kényelmes kialakítása, továbbá az I. osztályú minőségű anyagok szakszerű beépítése biztosítja. Beszállító partnereink széles kínálatából kiváló minőségű burkolatokat, belső ajtókat, szanitereket választhat. Vevőink a fürdőszobáról 3D-s látványtervet kapnak. Felár ellenében exkluzív termékek és kiegészítők kiválasztása is lehetséges.