Miért ideális befektetés a Green Median Residence?

Az ingatlanvásárlás hosszú idő óta az egyik legstabilabb, legbiztonságosabb befektetési forma, Budapest pedig európai szinten is kiemelkedő hozamokat képes nyújtani. A folyamatos lakhatási igénynek köszönhetően befektetése szünet nélkül képes passzív jövedelmet termelni, miközben bármikor könnyen készpénzzé tehető. Egy jól megválasztott új építésű lakás később gyermekei, unokái otthona is lehet, így a most épülő ingatlan rendkívül sokszínűen felhasználható a jövőben is.

Fókuszban a takarékosság és a hozam

Befektetési célú lakásvásárlásnál az egyik legfontosabb szempont a hozam. Mennyiért tudom kiadni? Mekkora hasznot termel az ingatlan havonta?

Az összes lakás, illetve iroda/üzlet hűtéséért és fűtéséért egy ultramodern hőszivattyús rendszer felel, mellyel akár 75%-ot is spórolhat a hűtés-fűtés számlán a hagyományos megoldásokhoz képest. A megspórolt összeget beépítheti a havi lakbérbe, így úgy marad több pénz az Ön zsebében, hogy a bérlőnek sem kell magasabb költséget vállalnia. Ezáltal a Green Median Residence lakásaival a piaci átlag feletti hozam érhető el.

Tökéletes helyszín - nyugodt környék, mindenhez közel

Szintén rendkívül fontos, hogy az elvárt bevételt, hosszú, évtizedes távlatban is stabilan biztosítsa az ingatlan. Adott esetben könnyen és gyorsan újra bérbe adható, vagy pénzé tehető legyen.

A potenciális bérlők jelenlétét biztosítják a környéken folyamatosan megvalósuló óriás létesítmények (Ludovica Campus, Fradiváros, Nagyvárad téri központi kórház, stb.), a Róbert Károly kőrúton kialakult irodaház sor a MÁV és az Allianz mellett jó néhány kisebb-nagyobb társaság székhelyének ad otthont. A több ezer irodai dolgozó értelem szerűen szívesen keres lakhatási lehetőséget is a közvetlen környéken. Jellemző trend, hogy a peremkerületekből, agglomerációs településekről beljebb (vagy a városból kijjebb) költözők első sorban az eredeti lakhelyük irányában nézelődnek, 4-es főút menti népes kerületekből és településekről kikerülő közép- és felső vezetők, városi életre vágyók nagy eséllyel érdeklődnek a VIII. kerület ezen különleges, zöldövezeti mikroklímájú területe, a Tisztviselőtelep iránt.

A hosszú távú keresletet garantálja az a tény is, hogy ezen a kellemes környéken gyakorlatilag nincsen több a Green Median Residence-hez hasonló méretű társasház építésére alkalmas telek, ellentétben a főváros más övezeteivel, ahol egymást érik az akár több száz lakásos projektek.

Hosszú távon gondolkodunk - értékálló, modern berendezés

Cégünk - szakértő partnerei segítségével - folyamatosan nyomon követi és elemzi az új műszaki és esztétikai trendeket, annak érdekében, hogy a valóban értékes új megoldásokat alkalmazzuk, a külcsínes, túlértékelt termékeket pedig mellőzzük munkánk során.

A hőszivattyús hőenergia termelés olcsó, stabil és maximálisan komfortos működése már hazánkban is évtizedes múltra tekint vissza. Nem véletlen hogy a már elfogadott törvény szerint 2020-tól csak alternatív energiát hasznosító lakóépületre adnak építési engedélyt. Ami egyben azt is jelenti, hogy a korábban alkalmazott technológiák várhatóan már a közeli jövőben elavultnak, így nehezen hasznosíthatónak foknak számítani.

A felhasznált anyagok megbízhatósága nálunk nem lehet kompromisszum tárgya. Csak valóban I. osztályú termékeket - pl. a szállodaiparban is előszeretettel alkalmazott csaptelepeket - építünk be, melyek meghibásodása röviddel a garanciális idő eltelte után sem várható. A tervezés és építés során hasonló gondossággal járunk el a később nem látható anyagok tekintetében is (szigetelés, vezetékek, stb.).

20-80%-os finanszírozási modell, banki garancia

Az építkezés banki finanszírozásból folyik és a vételár nagy részét elegendő a birtokbaadáskor megfizetni. Ez nem csak komoly kockázati tényezőktől kíméli meg vevőinket, hanem egy hosszabb pénzügyi „üresjárat”-tól is, mivel az ingatlan a vételár megfizetése után gyakorlatilag azonnal hasznosítható.

Társaságunk közel 20 éve az Unicredit Bank (korábban HVB Bank) kiemelt ügyfele. A pénzintézet természetesen az épület megfelelő ütemű, terv szerinti megvalósulását Műszaki Ellenőrei által, folyamatosan ellenőrzi.